Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Is Hotel Chic ook helemaal jouw ding?

Je kent vast ook wel het relaxte gevoel van een hotelkamer. Van die rijke stoffen zoals velvet of linnen, luxe materialen zoals marmer, kunst aan de muur en gouden accessoires. Hoe kun je nu met een lamp dit in jouw hotel chic woonstijl toepassen? Daar hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet. 
Allereerst, wat zijn de kenmerken van hotel chic?!

In de intro hebben we al een aantal kenmerken genoemd, zoals rijke stoffen van velvet of linnen en luxe materialen zoals marmer. Breng kunst aan de muur, gebruik donkere en warme kleuren. Vergeet ook die lekkere geurstokjes niet. En de gouden items. 

De juiste lamp bij deze woonstijl kiezen.

Nu je weet of herkent welke kenmerken deze woonstijl heeft kun je gerichter zoeken naar die ene lamp die er perfect bij past. Wij hebben er een paar voor jouw uitgezocht. Bekijk bijvoorbeeld deze mooie hanglampen met goudkleurig glas voor boven de eettafel of kookeiland.

Bekijk hier de sfeerbeelden van de Cubic Deluxe hanglampen.

Ook hebben we nog andere lampen met goud er in verwerkt.

Je kunt ook kiezen voor een tafellamp of plafondlamp met goud. 

Is het goud niet helemaal jouw ding, maar wil je wel de juiste lamp toevoegen in jouw hotel chic woonstijl? Dan hebben we ook nog een aantal andere mooie lampen die daar perfect bij passen.

Welke lichtbronnen kunnen in deze lampen gebruikt worden?

Om wel in de juiste sfeer te blijven, raden wij aan om de 3-staps dimbare lichtbronnen te gebruiken. Bijvoorbeeld voor in de Cubic Deluxe adviseren we de  Edison Spiraal Helder. Wil je precies weten welke lichtbronnen er nog meer bij passen? Kijk dan naar ons lichtbronnen advies bij de lamp naar keuze. Makkelijk toch?!

Wil je deze lampen eerst even in het echt bekijken?

Kom naar één van onze Loods 5 winkels of naar Depot Zeven in Hulst. Heb je uiteindelijk toch nog een vraag, bel ons gerust op (+31) 0412 - 785 102. We helpen je graag met het kiezen van de juiste lamp.

© Copyright 2024 Lampencompleet