Gratis verzending vanaf €24,95
30 dagen bedenktijd
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Linnen lampenkappen | Expert in 100% Linnen Kappen

Linnen lamepenkappen

LampenCompleet is specialist in linnen lampenkappen. Wij leveren alleen kappen in hoge en mooie kwaliteit linnen stoffen. De lampenkappen worden met de handgemaakt in Nederland. Dat zie je terug in de perfecte afwerking. Ze zijn leverbaar in standaard kleuren zoals: wit, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, bruin, taupe. Maar denk ook aan trendy kleuren zoals mais geel, legergroen. Daarnaast zijn ze, op maat gemaakt, ook leverbaar in tal van andere kleuren.

Lampenkappen met dubbele kap

Wij leveren deze ook met dubbele kappen. Dit zorgt voor net dat beetje extra luxe in huis. Door de kleinere binnenkap is er geen zicht op de lichtbron / gloeilamp. En het geeft een mooi en warm licht.

Leverbaar in alle kleuren en op maat gemaakt

Kunt u de perfecte linnen kap nergens vinden? Bij ons kunt u lampenkappen op maat bestellen. De lamp wordt dan in de gewenste kleur en formaat geleverd. Neem contact met ons op. Wij sturen u een gratis kleurstaal toe van de gewenste kleur. U geeft aan wat het gewenste formaat is. En na uw akkoord leveren wij de kappen gratis bij u aan huis of op de zaak.

Te zien in diverse lampenwinkel in Nederland

Wist u dat ons assortiment bij diverse woonwarenhuizen en lampenwinkels in Nederland te zien en te koop is? Bij de winkels van Loods 5 maar ook bij Depot Zeven en Living for All. Hier kunt u een groot deel van onze lampen bekijken. U ziet direct de mooie afwerking van de lampen en onze prachtige stoffen.

Hanglamp met linnen kappen of losse linnen lampenkappen

Wij leveren hanglampen met linnen kappen en daarnaast leveren wij ook losse kappen gemaakt van linnen. Bekijk onderstaand ons assortiment:

Lampenkappen met linnen kappen

Plafonnieres met linnen kap

 

© Copyright 2021 Lampencompleet