Gratis verzending vanaf €24,95
Op werkdagen voor 12:00 besteld? Vandaag verzonden!
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven
30 dagen bedenktijd

Lampencompleet is verhuisd

Dat zijn bedrijf Lampencompleet.nl zo hard zou groeien, had Osse ondernemer Olav Bakker alleen maar kunnen hopen. Het bedrijf begon in 2012 als een webshop. Inmiddels is LampenCompleet.nl uitgegroeid tot een lampenspecialist waarvan de producten ook in fysieke winkels in heel Nederland te krijgen zijn. Om die groei mogelijk te maken, is LampenCompleet.nl op 30 augustus 2020 verhuisd naar een gloednieuw pand aan de Etruskenweg 34a in Oss. Dat pand biedt het ambitieuze Osse bedrijf de kans om nog meer klanten blij te maken met zijn unieke lampen en lichtbronnen.

 

Van webshop naar verkrijgbaar in heel Nederland

De reden voor de verhuizing is de groeispurt die Lampencompleet.nl de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Olav Bakker, eigenaar van Lampencompleet.nl, begon zijn bedrijf als een webshop, maar inmiddels is het assortiment te koop in heel Nederland. Zo zijn de lampen verkrijgbaar bij de shops-in-shops van woonwinkelketen Loods 5 en bij Depot Zeven in Hulst. Die groei vraagt om meer personeel, een groter magazijn en dus ook om een groter pand. Daarom is het bedrijf sinds 30 augustus gevestigd aan een ruim pand aan de Etruskenweg 34A in Oss. Vanuit dit pand verwerkt het personeel de bestellingen en worden de winkels bevoorraad. Olav Bakker is blij met deze stap nadat hij in juli 2020 eerder zijn webshop en huisstijl volledig heeft vernieuwd.

 

Specialist in kwalitatieve lampen en lichtbronnen

Lampencompleet.nl verkoopt een assortiment van veel verschillende soorten lampen en lichtbronnen. Dat varieert van hang- en wandlampen tot spotjes en trendy vloerlampen. Daarnaast biedt het bedrijf LED-lichtbronnen aan. Uniek aan deze lichtbronnen is dat ze op vintage gloeilampen lijken, maar een stuk zuiniger zijn, langer meegaan en dimbaar zijn. Daarnaast is de hoge kwaliteit kenmerkend voor alle producten van Lampencompleet.nl. Het bedrijf kiest altijd voor kwalitatieve materialen en een mooie afwerking. De stoffen lampenkappen en plafonnieres worden met de hand in Nederland gemaakt.

 

Nog meer klanten blij maken

Lampencompleet.nl is al gevestigd op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. En het bedrijf kiest wederom voor een pand op dit bedrijventerrein. De locatie is namelijk ideaal vanwege de goede bereikbaarheid en de ligging vlakbij de A59 en A50. Toen het bedrijf in 2019 naar Danenhoef verhuisde, kon Olav Bakker nog niet voorzien dat de bedrijfsgroei zich in zo’n hoog tempo zou voortzetten. Hij ziet ernaar uit om vanuit dit nieuwe, grotere, pand nog meer klanten en winkels blij te maken met de producten van Lampencompleet.nl. Ook kan het bedrijf vanuit dit pand klanten nog beter en efficiënter helpen.

Olav Bakker LampenCompleet
© Copyright 2023 Lampencompleet