Bekijk onze collectie bij Loods 5 en Depot 7

Onze lampen in de winkel zien en/of kopen? Dat kan bij de winkels van Loods 5 en Depot Zeven. Onderstaand een overzicht met bezoekadressen van deze winkels.

 lampen bekijken bij winkel loods 5

Loods 5

Een groot deel van onze lampencollectie is zien en te koop in de woonwinkels van Loods 5. Loods 5 is een bekende naam in de interieurbranche. Ze hebben momenteel 5 vestigingen in Nederland: Zaandam, Amersfoort, Duiven, Maastricht en Sliedrecht. Bij Loods 5 vind je lampen, meubels en woonaccessoires van verschillende leveranciers. Onze stoffen hanglampen, booglampen, stoffen plafonnières en plafondlampen zijn hier ook te bewonderen. Maar ook onze industriële lampen en spots en lampen in betonlook. 

Loods 5 - Amersfoort
Euroweg 1
3825 HA Amersfoort
Bezoek de website

Loods 5 - Sliedrecht
Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht
Bezoek de website

Loods 5 - Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 14b
1506 PV Zaandam
Bezoek de website

Loods 5 - Maastricht
Sphinxcour 5 
Maastricht, 6211 XZ
Bezoek de website

Loods 5 - Duiven
Cartograaf 14
6921 EZ Duiven
Bezoek de website

 

lampen bij depot 7

Depot 7 in Hulst

Depot 7 is een woonwarenhuis in Hulst (Zeeland). Hier vind je op ruim 7.000 m² eveneens verschillende merken en leveranciers van woonartikelen. Het aanbod verandert regelmatig en ze bieden een zeer divers assortiment met trendy en stijlvolle producten. LampenCompleet.nl heeft ook bij Depot 7 een eigen ruimte waar wij onze lampen tonen. Bekijk hier onze vloerlampen, hanglampen, plafondlampen en uiteraard ook onze lampenkappen. 

Depot 7 - Hulst
Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Bezoek de website

 

Groot deel van onze lampencollectie te zien in de winkel

Wij hebben een zeer groot aanbod aan verlichting. Zeker doordat wij verschillende lampen op maat leveren. Hierdoor is bij bovengenoemde winkels een greep uit onze collectie te vinden. Heeft u een specifiek product op het oog dat uw wilt bekijken in een van deze winkels? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag. Mail naar info@lampencompleet.nl, bel 06-3029 1199 of gebruik ons contactormulier.