Gratis verzending vanaf 17,50
30 dagen bedenktijd
Gratis retour
Te zien bij Loods 5 & Depot Zeven

Vind een winkel in de buurt

Onze lampen en lichtbronnen worden ook verkocht bij Loods 5 en Depot Zeven. In deze woonwarenhuizen hebben wij een eigen lampenwinkel. Op zoek naar een winkel in de buurt? Voer onderstaand uw postcode of plaats in.

   Informatie over de winkels

   Loods 5

   Een groot deel van onze lampencollectie is zien en te koop in de woonwinkels van Loods 5. Loods 5 is een bekende naam in de interieurbranche. En is bekend van woonprogramma's zoals Eigen Huis en Tuin en VT Wonen. Loods 5 heeft momenteel 5 vestigingen in Nederland: Zaandam, Amersfoort, Duiven, Maastricht en Sliedrecht. Bij Loods 5 vind je lampen, meubels en woonaccessoires van verschillende leveranciers. Onze industriële  hanglampen, booglampen, stoffen plafonnières en plafondlampen zijn hier ook te bewonderen. Maar ook onze industriële vloerlampen en spots en lampen in betonlook.

   Lampenwinkel Amersfoort Loods 5

   Loods 5 - Amersfoort

   Euroweg 1
   3825 HA Amersfoort

   Lampenwinkel Maastricht Loods 5

   Loods 5 - Maastricht

   Sphinxcour 5
   6211 XZ Maastricht

   Lampenwinkel Loods 5 Duiven

   Loods 5 - Duiven

   Cartograaf 14
   6921 EZ Duiven

   Lampenwinkel Loods 5 Sliedrecht

   Loods 5 - Sliedrecht

   Leeghwaterstraat 69
   3364 AE Sliedrecht

   Loos 5 lampenwinkel zaandam

   Loods 5 - Zaandam

   Pieter Ghijsenlaan 14B
   1506 PV Zaandam

   Depot Zeven

   Depot Zeven is een woonwarenhuis in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Hier vind je op ruim 7.000 m² verschillende merken en leveranciers van woonartikelen. Het aanbod verandert regelmatig en ze bieden een zeer divers assortiment met trendy en stijlvolle producten. Lampencompleet.nl heeft ook bij Depot Zeven een eigen ruimte waar wij onze lampen tonen. Bekijk hier ons ruime assortiment in vloerlampen, hanglampen, plafondlampen, tafellampen en uiteraard ook onze handgemaakte lampenkappen.

   Depot 7 Hulst Lampen

   Depot Zeven - Hulst

   Industrieweg 2
   4561 GH Hulst

   © Copyright 2020 Lampencompleet