Lampen Winkel in Hulst (zeeland)

Lampenwinkel in Hulst (Zeeland)

In woonwatenhuis Depot 7 in Hulst (provincie Zeeland) hebben wij een lampenwinkel opgezet. Hier is een groot deel van onze lampencollectie te vinden. Depot 7 bevindt zich aan de Industrieweg 2 in Hulst. De winkel is 7 dagen per week geopend. Wij onderscheiden ons in de markt door onze hoge kwaliteit. Onze lampenkappen worden met de hand in Nederland gemaakt. Dat is terug te zien in de perfect afwerkingen.

Ons assortiment

Wij bieden een ruime keuze aan lampen. Denk aan: hanglampen, staande lampen, plafonnières, plafondlampen en tafellampen. De stijl varieert van landelijk tot industrieel en modern.

Lamp op maat

Wij leveren ook lampen op maat. Ziet u in de winkel een mooie lamp, maar had deze net in een andere kleur moeten zijn of een maatje groter of kleiner? Dat kan. Neem contact met ons op, wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfect lamp.

Lampenwinkel in woonoutlet Depot 7 in Hulst

Bekijk onze lampen in het echt! Bezoek woonwarenhuis Depot 7 in Hulst. De winkel is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00, ook op zondag. Je kan er gratis voor deur parkeren. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze direct mee na huis kan nemen. 

Adres
Depot Zeven
Industrieweg 2
4561 GH Hulst

Locatie van de winkel