Lampenwinkel in Zaandam

 

Lampenwinkel in Zaandam

Een groot deel van onze lampen is te zien en te koop bij woonwinkels door heel Nederland. Onze collectie is o.a. te zien bij woonwinkel Loods 5 in Zaandam. In dit warenhuis hebben wij een eigen lampenwinkel gecreëerd. Een plek vol lampen in verschillende stijlen: van industrieel tot modern en landelijk. Van hanglampen, vloerlampen, plafonnieres tot wandlampen en veel meer! De producten in ons assortiment zijn geselecteerd op de beste kwaliteit en nieuwste trends. Wist u dat onze lampenkappen met de hand worden gemaakt in Nederland? Dat is te zien aan de prachtige afwerking! 

Hanglampen, staande lampen, plafondlampen...

Onze collectie is zeer divers. Bij diverse hanglampen hebben wij ook bijpassende vloerlampen, tafellampen of wandlampen beschikbaar. Zo ontstaat er een mooi en rustig geheel in huis. 

Lamp op maat

Wij gespecialiseerd in maatwerk. Dus zoekt u iets speciaals of een lamp in een specifiek formaat? WIj denken graag met u mee. Neem contact met ons op wanneer u specifieke wensen heeft. Als extra service kunt u een gratis kleurstaal aanvragen van onze stoffen lampenkappen. Zo weet u zeker dat de gekozen lamp perfect past in uw interieur.

Bekijk onze lampen in Zaandam

Onze lampenwinkel vind je in woonwarenhuis Loods 5 in Zaandam.

Het adres is:
Pieter Ghijsenlaan 14b
1506 PV Zaandam

(Zaandam ligt op steenworp afstand van Amsterdam, Purmerend en Haarlem)

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30.
Op zaterdag van 10:00 tot 18:30. 
Ook op zondag geopend van 10:00 tot 17:30.

 We zien je graag daar!